MBAC in SL Mercedes Revue

Op de 86e Autosalon van Genève ‘opende’ Mercedes-Benz letterlijk het nieuwe seizoen. De ‘Dreamcar Collection’ die de Ster daar toonde op het ‘hoofdpodium’, bestond namelijk geheel uit open auto’s. Een wereldprimeur was er voor de C-Klasse Cabriolet, waarover in de Coverstory van dit nummer alles verteld wordt. Daarnaast waren er de nieuwe SL en SLC, die hun Europese debuut maakten en die in dit nummer ook uitgebreid aan bod komen. Naast het cabriothema vindt u in deze uitgave nóg een belangrijke ‘rode draad’: de geheel nieuwe E-Klasse gaat de standaarden in de executive-klasse voor wat betreft exterieur- en interieurdesign, rijcomfort en geavanceerde assistentiesystemen wederom een stuk verleggen. Tevens is het tachtig jaar geleden dat de ‘oervader’ van de E-Klasse, de Mercedes-Benz 170 V, voor het eerst op de weg verscheen en 40 jaar geleden dat de W 123 in productie genomen ging. Zo gaan klassiek en modern, traditie en toekomst, ook in deze uitgave weer hand in hand. In het MBAC Clubnieuws stellen o.a. de S-Klasse Club Nederland, de W114 W115 Club Nederland en de Nederlands/Belgische afdeling van de Mercedes-Benz Modellauto-Club E.V. zich voor en wordt de MBAC website voor het voetlicht gehaald. Voor de verdere inhoud van het blad klikt u hier.

SL Mercedes Revue 1/2016

SL Mercedes Revue 1/2016

De SL Mercedes Revue is te koop in de kiosk of in digitaal formaat. Leden van bij de MBAC aangesloten clubs kunnen zich met korting abonneren op SL Mercedes Revue. Klik hier voor alle informatie en aanmelding.