MBAC in SL Mercedes Revue

De dagen lengen, de temperaturen stijgen. Kortom, het voorjaar is in aantocht.Zoals u gewend bent treft u in het blad schitterende Mercedessen uit heden en verleden aan. O.a. kan u kennis maken met de gloednieuwe GLC Coupé in zijn twee, overigens totaal verschillende verschijningsvormen. De indrukwekkende R 129 is het onderwerp van de coverstory, een in de jaren ’90 geboren auto die anno 2017 nog altijd heel up-to-date aandoet. En een ideale metgezel is in het naderende voorjaar! U leest ook de ervaringen van MB SLK Club Nederland clublid en liefhebster Gerry Heilig uit Alkmaar, met haar zeer zeldzame R 170 uit 1999. Last but not least wordt de C 124 Coupé belicht, die op de kop af 30 jaar geleden het levenslicht zag.

De MBAC pagina’s doen o.a. uitgebreid verslag van de zeer succesvolle MBAC nieuwjaarsbijeenkomst. De MB Terreinwagen Club Nederland geeft acte de presence en Mercedes-Benz Classic Partner Gomes in Beverwijk wordt in het zonnetje gezet. Voor de verdere inhoud van het blad klikt u hier.

De SL Mercedes Revue is te koop in de kiosk of in digitaal formaat. Leden van bij de MBAC aangesloten clubs kunnen zich met korting abonneren op SL Mercedes Revue. Klik hier voor alle informatie en aanmelding.