Abonnement SL Mercedes Revue met korting

SL Mercedes Revue is hét Nederlandse Mercedes-Benz lijfblad voor eigenaren en liefhebbers van het roemruchte merk. Boordevol reportages, uniek fotomateriaal en geschreven door Nederlandse Mercedes-Benz specialisten. In iedere uitgave van SL Mercedes Revue vindt u ook een flink aantal pagina’s met nieuws, reportages en foto’s van de MBAC en de bij deze stichting aangesloten Mercedes-clubs.

Exclusief voor leden van Clubs aangesloten bij de MBAC is een abonnement nu extra voordelig. Lees nu een jaar lang (= 6 nummers) SL Mercedes Revue voor maar € 29,95 (gewone prijs € 39,–)!* Dat is bijna 25% korting en nog geen 5 euro per nummer!

* (Abonnementsprijs Nederland bij automatische incasso, andere landen op aanvraag via penningmeester@mbac.nl)

Mis niets en neem nu een abonnement door onderstaand formulier in te vullen.

Aanmelden abonnement SL Mercedes Revue met korting

Kortingsactie uitsluitend voor leden van bij Mercedes-Benz Automobiel Clubs (MBAC) aangesloten verenigingen.

  Betaalgegevens:
  Betaling uitsluitend via automatische incasso!
  Rekeningnummer IBAN:

  Contactgegevens aanvrager:
  Geslacht:
  ManVrouw
  Titel:

  Voorletter(s):

  Voornaam:

  Tussenvoegsel:

  Achternaam:

  Straat:

  Huisnummer:

  Huisnummer toevoeging:

  Postcode:

  Woonplaats:

  Land:

  Emailadres:

  Lid van:

  Lidnummer (voorzijde MB ClubCard):

  Telefoon :

  Geboortedatum :
  (JJJJ-MM-DD)

  Het abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij uiterlijk 4 weken voor het einde van de abonnementsperiode schriftelijk is opgezegd.

  Waar kent u ons van: Kortingsactie extra eenmalige clubkorting nieuwe leden MB R/C 107 Club (nieuw abonnement)Kortingsactie extra eenmalige clubkorting nieuwe leden MB R/C 107 Club (reeds bestaand abonnement omzetten naar MBAC-tarief)Kortingsactie andere Mercedes-Benz Automobiel ClubsLosse verkoopVia familielid, vrienden of kennissenVia internetIk heb al eerder een abonnement op het blad gehadReclameOverig

  Ik heb ook interesse in een van de andere titels: Uit de archieven van ….Onschatbare Klassieker MagazineRS Porsche Magazine

  Opmerkingen:

  Deze kortingsactie is uitsluitend bestemd voor leden van de bij Stichting Mercedes-Benz Automobiel Clubs (MBAC) aangesloten verenigingen.
  Door het invullen en inzenden van dit formulier abonneert u zich tot opzegging uwerzijds op SL Mercedes Revue.
  U geeft SL Mercedes Revue een machtiging om het abonnementsgeld doorlopend te incasseren ten laste van de door u ingevulde bankrekening.
  U machtigt de MBAC uw gegevens te controleren, te beheren en aan de uitgever van SL Mercedes Revue te verstrekken. De MBAC zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen.