Nico Ockhuisen en de MBAC in Mercedes-Benz Classic magazine (3-2017)

Toen het bestuur van de MBAC dit voorjaar van Mercedes-Benz in Stuttgart het verzoek kreeg om mee te werken aan een artikel over klassieke Mercedessen in Nederland voor het blad Mercedes-Benz Classic hoefden we ons geen twee keer te bedenken. We gingen vanzelfsprekend aan de slag en Nico Ockhuisen en zijn prachtige verzameling klassieke Mercedessen zouden wat ons betreft centraal staan. Ook Nico Ockhuisen was erg enthousiast en daarmee waren alle componenten voor een boeiend verhaal aanwezig.

Na de nodige voorbereidingen was het 4-koppige team van Mercedes-Benz Classic half augustus 3 dagen te gast om de prachtige collectie van Nico Ockhuisen te fotograferen, met zijn bijzondere auto’s te rijden en zijn verhaal op te schrijven.

Het resultaat van alle inspanningen is na te lezen in de meest recente uitgave van het Mercedes-Benz Classic magazine. Leden van de bij de MBAC aangesloten clubs ontvangen het fraaie blad 3 maal per jaar geheel gratis en het blad is los te koop in de boekhandel.

Mercedes Classic is vanaf de pas verschenen uitgave geheel vernieuwd en vanaf bladzijde 76 leest u het fraaie verhaal over Nico Ockhuisen en zijn unieke collectie.

Tekst en foto’s: Patrick Bauland