Leden van de W114-W115 Club Nederland op bezoek bij de Duitse MB /8 Club

De Duitse Strichacht Club afdeling Noord-Duitsland heeft in het kader van het 50-jarig bestaan van de StrichAcht een kleine Sternfahrt georganiseerd bij de Mercedes-Benz fabrieken in Bremen.

Voor dit evenement op zaterdag 26 mei 2018 waren ook de leden van de Nederlandse W114-W115 Club uitgenodigd. Met een delegatie van 6 StrichAchts zijn ze op 25 mei afgereisd naar Bremen. De ontvangst was geweldig, het rijden op de fabriekstestbaan een belevenis en de uitstekend georganiseerde fotoshoot leverde een leuk aandenken op. De dag werd afgesloten met een bezoek aan Schuppen Eins een centrum voor Automobielcultuur en Mobiliteit in Bremen.

Met dank aan de MB /8 Club Deutschland e.V. voor de foto’s.  Zie de website van de MB /8 Club Deutschland e.V. voor meer informatie waaronder ook een film.