Bestuur MBAC neemt afscheid van bestuurslid Jan Vonkeman

Afscheid van bestuurslid Jan Vonkeman

Na vele jaren deel uit gemaakt te hebben van het bestuur van de MBAC heeft Jan Vonkeman op 10 december 2018 tijdens de laatste bestuursvergadering van 2018 afscheid genomen. Jan heeft zich al die jaren ingezet voor de MBAC, eerst als penningmeester en later als algemeen bestuurslid belast met het adviseren van de aangesloten clubs over financiële zaken. Als aandenken aan zijn vele bijdragen als bestuurslid van de MBAC, kreeg Jan tijdens een gezellig etentje een ‘Certificaat van verdienste’ overhandigd, ondertekent door alle bestuursleden van de stichting. Jan gaf aan dat hij meer tijd wil vrijmaken voor het rijden met z’n oldtimer Benz, wij wensen hem hierbij veel plezier. Hopelijk zien we Jan nog eens terug in een andere functie bij een van de aangesloten clubs.

Jan, onze hartelijke dank voor je bijdrage aan de MBAC en de aangesloten clubs.

Bestuur MBAC