Opvolger van EPC is beschikbaar

Het nieuwe Parts Information / Teileinformation systeem in de ClubLounge

Zoals aangekondigd in november vorig jaar, is de elektronische onderdelencatalogus (EPC) sinds 14 december 2018 niet langer beschikbaar. De opvolger van de EPC met de naam Parts Information / Telieinformation, of op zijn goed Nederlands Onderdelen Informatie, is met succes geïmplementeerd en kan door leden van bij de MBAC aangesloten clubs via de ClubLounge worden geraadpleegt.

Nadat men is ingelogd op de ClubLounge is, via het menu-item “Parts Information” / “Teileinformation” in het ClubLounge menu, kunnen leden van de bij de MBAC aangesloten clubs een gebruikers account aanvragen voor de Onderdelen informatie. Leden die zich hebben aangemeld zullen via e-mail op de hoogte gehouden worden over de status van hun registratie en na een succesvolle registratie is de onderdeleninformatie 24/7 beschikbaar zodat de leden van de bij de MBAC aangesloten clubs hun reparatie- en restauratie werkzaamheden te allen tijde kunnen voortzetten.

Lees hier het hele nieuws bericht van Mercedes-Benz Classic Club Management.

Hoe leden van de aangesloten clubs moeten inloggen op de ClubLounge is hier beschreven.