MBAC/MBCN Nieuwjaarsreceptie 2019

Ook de muzikale omlijsting was weer perfect verzorgd dankzij de band van MB W123 Club bestuurslid Henk-Jan Versluis

Op zaterdag 19 januari 2019 werd voor de 3e keer de inmiddels traditioneel gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van de MBAC+aangesloten MB Clubs en de MBCN gehouden. We mochten circa 325 leden van de aangesloten clubs en de MBCN begroeten. Door de verhuizing van Mercedes-Benz in februari van dit jaar naar Nieuwegein was het dit jaar tevens de laatste keer dat we de receptie konden organiseren in het markante gebouw in de schaduw van het knooppunt Oudenrijn. Vele jaren was het een genoegen de Mercedes-Benz ster op het dak als baken te mogen begroeten. Ondanks het pijnlijk verlies van dat baken na ons vertrek was de receptie zelf uitermate gezellig. Het doel, leden van de diverse clubs elkaar op een informele wijze laten ontmoeten, is zeker gehaald.