Speciaal aanbod voor leden van aangesloten clubs

Leden van de bij de MBAC aangesloten clubs kunnen zich voor-inschrijven voor het allereerste boek met als onderwerp de zogenaamde “Heilige Hallen” van Mercedes-Benz. De Heilige Hallen zijn de geheime hallen waar vele onschatbare auto’s uit de rijke geschiedenis van Mercedes-Benz staan opgeslagen en waar maar zeer weinig mensen toegang tot krijgen. Dit bijzondere boek bevat gloednieuwe foto’s, informatie over zeldzame en unieke modellen en unieke achtergrondinformatie en is samengesteld met de steun van Mercedes-Benz.

Leden van de aangesloten clubs kunnen deze uitgave als eerste kopen tegen een speciale prijs door zich voor 16 juni 2019 op de volgende website www.delius-klasing.de/holy-halls-special-edition in te schrijven. Deze leden zullen dan geïnformeerd worden zodra de publicatie datum is vastgesteld waarna deze leden de daadwerkelijke bestelling kunnen plaatsen voor de speciale introductie prijs van 49 euro.

Schrijver: Christof Vieweg
Titel: Holy Halls, The Secret Vehicle Collection of Mercedes-Benz
Aantal pagina’s: 248
Formaat 26.5 x 28.3 cm,
Hardcover