Door Paul Bracq gesigneerde Mercedes-Benz Classic magazines te koop

Paul Bracq signeert 65 Mercedes-Benz Classic magazines

Voor fans en liefhebbers. En degenen die het steeds willen worden: Automotive design icoon Paul Bracq schilderde de cover foto exclusief voor het huidige nummer van het Mercedes-Benz Classic magazine: zijn “Pagode”, wiens ontwerp hij aan het eind van de jaren ’50 heeft gemaakt. En niet alleen dat: Paul Bracq heeft een extra 65 exemplaren van het Classic magazine getekend! We verkopen deze exclusieve verzamel objecten op 3 augustus, 2019 vanaf 12 uur in de Mercedes-Benz Museum in Stuttgart als onderdeel van een speciale tentoonstelling op het “museum eiland” tegen een speciale prijs van € 50,00 per exemplaar. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de Laureus Sport for Good Germany & Austria foundation. De stichting gebruikt de kracht van sport met als doel minder bedeelde kinderen en jongeren te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en daarmee een positieve impact op de samenleving te hebben. Dus kom langs in Stuttgart en koop één van deze felbegeerde exemplaren!