Classic Partners

Gecertificeerd onderhoud voor(semi-) klassieke Mercedes-Benz modellen

Al voordat het begrip in zwang raakte, was (en is) duurzaamheid dé kerneigenschap van elke Mercedes-Benz. Dat is dagelijks te zien: de Nederlandse wegen worden ‘bevolkt’ door een groot aantal (semi-) klassieke modellen van het merk. Die auto’s worden door hun eigenaren gekoesterd en met de benoeming van officiële Mercedes-Benz Classic Partners heeft de eigenaar van een (semi-) klassieke Mercedes-Benz gegarandeerd een goed adres voor onderhoud.

Mercedes-Benz Classic Partner is een internationaal begrip dat ook zijn weg naar Nederland heeft gevonden. Een vestiging van een officieel Mercedes-Benz dealerbedrijf of Servicepartner wat als Mercedes-Benz Classic Partner wordt erkend, kenmerkt zich door enthousiasme, puur vakmanschap, voldoende gereedschap en documentatie . Mercedes-Benz Classic Partners werken volgens de richtlijnen van Mercedes-Benz en hebben bovendien toegang tot het meest uitgebreide arsenaal aan originele onderdelen die bij Mercedes-Benz nog voor veel van de klassiekers leverbaar zijn. Deze combinatie is dé manier om een (semi-) klassieke Mercedes-Benz in topconditie te houden.

Ervaring en jong talent

Bij Mercedes-Benz Classic Partners zijn even evaren als vakbekwame technici te vinden, maar het past bij het merk dat er ook een jonge generatie van enthousiaste specialisten opstaat, die zich nadrukkelijk wil richten op het werk(en) aan old- en youngtimers. Zo is de toekomst van deze Mercedes-Benz-modellen gegarandeerd.

 Het predicaat Mercedes-Benz Classic Partner wordt in Nederland exclusief verleend door de Stichting Mercedes-Benz Automobiel Clubs (Stichting MBAC). Wij zijn daarmee officieel erkend door zowel Mercedes-Benz Nederland als door het moederbedrijf Daimler AG in Stuttgart.

Uw Classic Partner

Links ziet u een overzicht van alle Mercedes-Benz Classic Partners in Nederland. Per Classic Partner zijn opgenomen de contactgegevens, de bouwseries die onderhouden kunnen worden, dienstverlening en specialisaties, occasion overzicht van old-en youngtimers voor zover aanwezig en de contactpersonen.

Korting

Leden van de aangesloten clubs kunnen bij de Mercedes-Benz Classic Partners in Nederland op vertoon van hun ClubCard korting krijgen op onderdelen en het werkplaatstarief. Kortingspercentages en condities worden door de Classic Partners zelf vastgesteld. Neemt u contact op met de Classic Partner van uw keuze om te informeren naar het kortingspercentage en condities die gehanteerd worden voor houders van een Mercedes-Benz ClubCard.

Vragen

Heeft u vragen van algemene aard over de Mercedes-Benz Classic Partners, stuurt u dan een e-mail naar info@mbac.nl.