MB R/C 107 Club Nederland

Zoals beschreven in de statuten van de MB R/C 107 Club Nederland, opgericht in januari 1998,  behartigt de club de belangen van de leden als het gaat om het rijden en onderhouden van de R/C 107.

Het bestuur, bestaande uit een enthousiast team, organiseert met behulp van diverse commissies  vele activiteiten. Jaarlijks kunnen leden zich voor een aantal ritten aanmelden. Ook kunnen leden meerdere keren per jaar op verschillende locaties door heel Nederland zelf sleutelen aan hun auto. Er is dan altijd iemand van de technische commissie aanwezig om hierbij advies en hulp te bieden.

Centraal staat onze eigen website met ruimte voor foto’s en verhalen. Het bestuur communiceert zoveel mogelijk via de website en het hieraan gekoppelde forum. Op het forum helpt men elkaar om diverse technische problemen op te lossen.

Naast deelname aan ritten, sleutel- en poetsdagen en meetings biedt de club ook korting op een oldtimerverzekering en andere R/C 107 gerelateerde zaken. Ook is onze club lid van de overkoepelende stichting, de MBAC. Daardoor kunnen de leden ook deelnemen aan diverse MBAC evenementen, ontvangt iedereen regelmatig het mooie magazine “Mercedes-Benz Classic” en krijgt men korting op onderdelen en werkzaamheden bij de Mercedes-Benz Classic Partners.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze club of wilt u meer informatie? Kijkt u dan op onze website of neem contact op via secretariaat@mbrc107club.nl.

Mercedes-Benz SLC uit de C107 bouwserie

Mercedes-Benz SLC uit de C 107 bouwserie

Mercedes-Benz SL uit de R 107 bouwserie

Mercedes-Benz SL uit de R 107 bouwserie