MB SLK Club Nederland

Beste SLK-liefhebber,

Bent u ook de trotse bezitter van een Mercedes-Benz SLK? En zou u graag meer met uw SLK willen doen? Dan bent u bij onze MB SLK Club Nederland aan het juiste adres!

Bij de introductie van de eerste SLK in april 1996 zei Jϋrgen Hubbert van Mercedes Benz: “ Het uitstapje in het weekeinde, de vakantiereis of de ontspannen rit op een mooie zomeravond, hopelijk blijven dit voor veel mensen momenten van vreugde. Met de nieuwe SLK maken wij die momenten nog mooier”.

De leden van de MB SLK Club Nederland voegen daar nog een dimensie aan toe: Samen Lekker Karren. Daarvoor organiseren we elk jaar een aantal ritten in binnen- en buitenland. Ook andere evenementen rondom bezit, onderhoud en rijden kunnen op de agenda komen. Natuurlijk rijden we mooie routes, maar ook gezelligheid is een belangrijk onderdeel. De SLK Club Nederland is een club waar je vrienden maakt.

De MB SLK Club Nederland is opgericht in 2012, heeft ruim 150 enthousiaste leden. MB SLK Club Nederland is aangesloten bij Stichting Mercedes-Benz Automobiel Clubs (MBAC). Dat houdt in dat wij als enige, officiële SLK-vereniging in Nederland erkend zijn door Mercedes-Benz waarmee u volop uw voordeel kunt doen. Zo kunt u op vertoon van uw MB ClubCard, inbegrepen bij het lidmaatschap, korting krijgen op onderdelen en een kosteloos bezoek brengen aan het Mercedes-Benz museum in Stuttgart. Tevens ontvangt u niet alleen het Nederlandstalige Mercedes-Benz Magazine maar ook het Mercedes-Benz Classic Magazine naar keuze in het Duits of in het Engels. Daarnaast kan de MB ClubCard ook internationaal gebruikt worden om bijvoorbeeld bij Sixt met een korting een auto te huren maar ook gereduceerde tarieven bij musea zijn mogelijk.

Op onze website MBSLKClub.nl vindt u veel informatie over onze club en over de verschillende SLK modellen. Wilt u lid worden of eerst meer informatie aanvragen? Dat kan! Ga dan naar onze website en klik op “Lid worden”.

Met een hartelijke roadster groet,

MB SLK Club Nederland

Email info@mbslkclub.nl
Website www.mbslkclub.nl
KvK Gooi-, Eem- en Flevoland KvK-nr. 55069096
B NL69ABNA0558752977