Alle Evenementen van de aangesloten clubs

Hier vindt u alle evenementen van de MBAC en de aangesloten clubs. U vindt ook overzichten van de evenementen georganiseerd door andere officiële Mercedes-Benz clubs en evenementen georganiseerd door Mercedes-Benz of waar Mercedes-Benz aan deelneemt.

Mist u, als lid van een aangesloten club, een evenement van uw club, neemt u dan contact op met de evenementen-coördinator van uw club.

Bent u in het bezit van een Mercedes-Benz van 15 jaar of ouder waarvan het kenteken is geschorst en wilt u toch meerijden in de ritten die door uw club of de MBAC worden georganiseerd? Dan is de evenementenregeling is wellicht een optie voor u.

Wij wensen u vele mooie evenementen toe en hopen u vaak ter plaatse te mogen ontmoeten.

Familie Weekend Furstenau + Trial Challenge

Datum
06.06.2020 - 07.06.2020

Beschrijving evenement

Nabij het Duitse stadje Furstenau (circa 70 km over de Duitse grens) ligt een voormalige Duitse legerbasis. Die is omgetoverd tot een waar 4x4 walhalla. Op meer dan 400 ha kun je alles doen wat je 4x4 hartje begeert.
Op de camping wordt de clubtent opgezet met daarom heen hopelijk veel deelnemers met hun tenten en G's. Zaterdag is vanaf 10.00 ontvangst in de clubtent en zondag is het officiele deel na het ontbijt afgelopen.

Het inschrijfgeld bedraagt voor leden 50,00 per persoon en voor hun kinderen tot 16 jaar 17,50 per kind. 
Voor niet-leden bedraagt het inschrijfgeld 70,00 per persoon en voor hun kinderen tot 16 jaar 17,50 per kind.

Daarvoor krijgt u op zaterdag een lunch met soep en broodjes, op zaterdag avond een uitgebreide BBQ en op zondag morgen ontbijt met spek en ei. De ervaring leert dat er dan voldoende over is om zelf een lunchpakketje te smeren. U kunt uw keel smeren met (maximaal) 2 blikjes fris per persoon. Andere en of meer drank moet u zelf verzorgen.

Als u op zaterdag aankomt bij het terrein moet u bij de ingang van het terrein zelf de entree tot het terrein en de overnachtingskosten aan de kassa van Fursten Forest afrekenen. U kunt op de camping slapen, maar er zijn ook mogelijkheden om in de voormalge manschapskwartieren te overnachten. Check voor de prijzen en voorwaarden de site van Fursten Forest.

Aanmelden voor het evenement is verplicht. De aanmelding is definitief nadat u het inschrijfgeld heeft voldaan.

Klik hier voor betaling van het inschrijfgeld via onze webstore.

 

Klik hier voor het aanmeldformulier op de website.