Alle Evenementen van de aangesloten clubs

Hier vindt u alle evenementen van de MBAC en de aangesloten clubs. U vindt ook overzichten van de evenementen georganiseerd door andere officiële Mercedes-Benz clubs en evenementen georganiseerd door Mercedes-Benz of waar Mercedes-Benz aan deelneemt.

Mist u, als lid van een aangesloten club, een evenement van uw club, neemt u dan contact op met de evenementen-coördinator van uw club.

Bent u in het bezit van een Mercedes-Benz van 15 jaar of ouder waarvan het kenteken is geschorst en wilt u toch meerijden in de ritten die door uw club of de MBAC worden georganiseerd? Dan is de evenementenregeling is wellicht een optie voor u.

Wij wensen u vele mooie evenementen toe en hopen u vaak ter plaatse te mogen ontmoeten.

Nazomerrit

Datum
06.09.2020
Organisatoren
MB GCN 

Beschrijving evenement

Middels een roadbook op basis van het bolletje pijltje systeem wordt een route gereden op voornamelijk onverharde paden. De route wordt zoveel mogelijk gesnoeid/krasvrij gemaakt.

De kosten voor leden bedragen €50,-- per deelnemende auto met 2 volwassenen. De kosten voor iedere extra volwassene bedragen €10,00. Kids (tot 18) mogen gratis mee. Als tegenprestatie krijgt u een roadbook met een prachtige route, ontvangst met koffie/thee en cake (o.i.d.), een stevige lunch met frisdrank en aan het einde van de rit een drankje met (borrel)hapjes. Voor de kids en andere zoeterikken staat er snoepgoed op tafel. De kosten voor niet leden bedragen €70,00 per deelnemende auto met 2 volwassenen, respectievelijk €10,00 voor extra volwassenen.

Aanmelden voor het evenement en betaling van het inschrijfgeld via onze webstore is verplicht.

Klik hier voor betaling van het inschrijfgeld via onze webstore.

Klik hier voor het aanmeldformulier op de website.