MB W201/C-Klasse Club Nederland

Ben jij ook de trotse bezitter van een Mercedes-Benz 190 of een van de daarop volgende Mercedes-Benz C-Klasse modellen W 202, W 203, W 204 en W 205? En zou je graag meer met je Mercedes-Benz willen doen? Dan ben je bij onze MB W201/C-Klasse Club Nederland aan het juiste adres!

De club organiseert fraaie ritten in binnen- en buitenland en evenementen rondom bezit, onderhoud en rijden. Naast het rijden van mooie routes, is gezelligheid ook een belangrijk onderdeel. De MB C-Klasse Club Nederland is een club waar je vrienden maakt. Bovendien bij het lidmaatschap een flink aantal leuke extra voordelen,

De MB C-Klasse Club Nederland is opgericht in 2018 en is aangesloten bij Stichting Mercedes-Benz Automobiel Clubs (MBAC). Door deze aansluiting zijn wij als enige, officiële W201/C-Klasse-vereniging in Nederland erkend door de Mercedes-Benz fabriek in Duitsland. Daarmee kun jij volop je voordeel doen! Zo kun je op vertoon van je MB ClubCard, inbegrepen bij het lidmaatschap, in een aantal gevallen korting krijgen op onderdelen en een kosteloos bezoek brengen aan het Mercedes-Benz museum in Stuttgart. Tevens ontvang je niet alleen het Nederlandstalige Mercedes Me Magazine maar ook het Mercedes-Benz Classic Magazine, het laatste blad naar keuze in het Duits of in het Engels. Daarnaast kan de MB ClubCard ook internationaal gebruikt worden om bijvoorbeeld bij Sixt met een korting een auto te huren.

Op de website www.MBCCN.nl vind je veel informatie over de club en over de W201 190 en verschillende C-Klasse modellen. Wil je lid worden of eerst meer informatie aanvragen? Dat kan! Ga dan naar de website en klik op “Lid worden”.

Met een hartelijke MB C-Klasse groet,

MB W201/C-Klasse Club Nederland

Email info@mbccn.nl
Website www.mbccn.nl
KvK Utrecht KvK-nr. 70762171