Mercedes-Benz Clublounge

Nadat men zich heeft aangemeld als gebruiker van de Mercedes-Benz ClubLounge, staan de volgende diensten ter beschikking aan de houder van de Mercedes-Benz ClubCard.

Kontaktgegevens

Hier onderhoud men zijn eigen contactgevens. Afgezien van een email-adres en een wachtwoord zijn alle andere gegevens optioneel en hoeven dus niet ingevuld te worden indien daar geen belangstelling voor is.

Let Op! Geeft u adreswijzigingen ook door aan uw club secretaris daar bijvoorbeeld de toezending van het Mercedes-Benz Classic magazine gebeurt op basis van gegevens van uw club-secretaris.

Voertuiggegevens

Hier onderhoud men de gevens van de eigen auto(‘s). Deze gegevens zijn optioneel en hoeven dus niet ingevuld te worden indien daar geen belangstelling voor is.

Forum Data

Mercedes-Benz heeft ook zijn eigen internationale forum wat alleen toegankelijk is voor Mercedes-Benz ClubCard houders. Hier zet men de persoonlijke instellingen voor het gebruik op dat forum.

Parts Information / Teileinformation

Hier verkrijgt men, via de Mercedes-Benz ClubLounge toegang tot onderdelen informatie. Toegang is voorbehouden aan leden van aangesloten clubs en moet aangevraagd worden. Klik hier voor alle informatie.

Classic Nieuwsbrief

Hier aboneert men zich op de Mercedes-Benz Classic Nieuwsbrief.

Online Mercedes-Benz Classic magazine

Hier kunt u de online versie van het Mercedes-Benz Classic magazine beeldvullend lezen. Naast de laatste uitgave zijn ook de twee voorgaande edities door te bladeren.

Overigen

Via het ClubLounge menu krijgt u een overzicht van de overige voordelen aangeboden door verschillende aanbieders zoals:

  • Gratis toegang tot het Mercedes-Benz Museum in Stuttgart
  • Korting op aankopen in de Mercedes Benz museumshop en in de internetwinkel
  • Korting of ander voordelen bij hotels in Duitsland
  • Voordelen bij enkele Duitse vrije tijd parken
  • Korting of ander voordelen bij museums in Duitsland en Zwitserland
  • Korting bij enkele rederijen en SIXT autoverhuur
  • Korting bij een aantal Duitse leveranciers van bijvoorbeeld oldtimerbanden, automatten en autoverzorgings producten

De MBAC neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigjheid van de hierboven beschreven voordelen. Eventuele geschillen dient u op te nemen met de desbetreffende leverancier.