Occasions

Gegarandeerd door Mercedes-Benz

Kiest u voor een SterOccasion van Mercedes-Benz, dan koopt u een Mercedes-Benz die door ervaren technische specialisten tot in het kleinste detail is gecontroleerd. De voordelen van een SterOccasion zijn:

  • Tot 24 maanden garantie met onbeperkt kilometrage.
  • 24-uurs mobiliteitsgarantie.
  • Gegarandeerde kilometerstand.
  • Bekende onderhoudshistorie.
  • Gebruik van originele onderdelen.
  • Landelijk servicenetwerk.
  • 14 dagen of 2.000 km omruilgarantie.
  • Uitstekende mogelijkheden voor verzekering en financiering.
  • Inruiltaxatie door IBKI-gecertificeerde verkopers.
  • Altijd proefritklaar.

Op de Mercedes-Benz SterOccasion site worden de verdere voordelen beschreven.

Zoek een SterOccasion naar keuze in het ruime aanbod via het SterOccasion menu aan de linkerzijde.

Mercedes-Benz Young- en Oldtimers

Via het Classic Partner Young- en Oldtimers menu aan de linkerzijde vindt u de Mercedes-Benz Young- en Oldtimers die te koop worden aangeboden door onze Classic Partners.

Mercedes-Benz Classic Partner is een internationaal begrip dat ook zijn weg naar Nederland heeft gevonden. Een vestiging van een officieel Mercedes-Benz dealerbedrijf of Servicepartner wat als Mercedes-Benz Classic Partner wordt erkend, kenmerkt zich door enthousiasme, puur vakmanschap, voldoende gereedschap en documentatie . Mercedes-Benz Classic Partners werken volgens de richtlijnen van Mercedes-Benz en hebben bovendien toegang tot het meest uitgebreide arsenaal aan originele onderdelen die bij Mercedes-Benz nog voor veel van de klassiekers leverbaar zijn.

Deze combinatie is dé manier om een (semi-) klassieke Mercedes-Benz in topconditie te houden. Mercedes-Benz Classic Partners beschikken nog wel eens over mooie exemplaren Young- of Oldtimers van Mercedes-Benz die ze als occasion aanbieden. De bij de Mercedes-Benz Classic Partners getoonde Young- en Oldtimers occasions vallen echter niet onder het Ster Occasion label. Deze auto’s kennen namelijk een eerste registratie datum die daarvoor te oud is en worden u aangeboden onder voorwaarden die de Mercedes-Benz Classic Partner u persoonlijk kan toelichten.

Marktprijzen Mercedes-Benz Klassiekers

De Stichting MBAC publiceert jaarlijks een overzicht van actuele marktprijzen van klassieke en oldtimer Mercedes-Benz personenwagens. Voor deze koerslijst hanteren wij de marktwaarden die wij van gerenommeerde Mercedes-Benz handelaren, buitenlandse vakbladen en veilingen ontvangen.

Via het menu aan de linkerzijde bereikt u het overzicht en de daarbij behorende informatie.