Onderhoud

Classic Partners

Onder het menu Classic Partners treft u op alfabetische volgorde de Classic Partners van de MBAC.

Onderdelen informatie

Leden van de bij de MBAC aangesloten clubs hebben dankzij hun Mercedes-Benz ClubCard toegang tot de Mercedes-Benz ClubLounge en daarmee tot een zeer waardevolle bron van informatie, de onderdelen informatie.

Onder het menu Onderdelen informatie vindt u daarover alle informatie.

Mercedes-Benz Classic Onderdelen

Onder het submenu MB Classic Onderdelen vindt u alle informatie betreffendeoriginele onderdelen voor uw Mercedes-Benz klassieker. Deze onderdelen voorziening is een gezamenlijk project van de Mercedes-Benz clubs insamenwerking met het Mercedes-Benz Classic Center.

Op deze manier gevonden onderdelen zijn alleen in Duitsland te verkrijgen. Tevens zijn de aangegeven prijzen alleen van toepassing in Duitsland.

Mercedes-Benz Gebruikte Onderdelen

Als u het beste verlangt van gebruikte Mercedes-Benz onderdelen maar tegelijkertijd minder wilt besteden en het milieu zoveel mogelijk wilt ontzien, dan bent u bij Mercedes-Benz Gebrauchtteile Center aan het goede adres.

Als fabriekseigen ontmantelingsbedrijf worden hier jaarlijks duizenden sloop-, gebruikte- en schadeauto’s op een professionele wijze gedemonteerd. De nog bruikbare onderdelen worden volgens de hoge kwaliteitsvoorschriften van Mercedes-Benz gecontroleerd, geregistreerd en weer aan de markt ter beschikking gesteld.

Via het submenu Mercedes-Benz Gebrauchtteile Center wordt u meteen doorgelinkt naar de website en vindt u alle informatie, waaronder de beschikbare onderdelen.

Technische Literatuur

Via de Mercedes-Benz Classic Store kunnen nog werkplaatshandboeken, instructieboeken, onderhoudsboekjes, etc. besteld worden. Klikt u hier voor een overzicht van de beschikbare technische literatuur.