Onderdelen Informatie

Het Mercedes-Benz Classic Club Management informeert:

Geachte Mercedes-Benz Club-leden,

Het nieuwe Parts Information systeem (of Teileinformation in het Duits) in de ClubLounge

Zoals aangekondigd in november 2018, is de elektronische onderdelencatalogus (EPC in het kort) sinds 14 december 2018 niet langer beschikbaar. (Klik hier voor het bericht.) Voor particulieren en andere gebruikersgroepen is de opvolger van de EPC met de naam “Parts Information” / “Teileinformation” met succes geïmplementeerd en kan door leden van bij de MBAC aangesloten clubs vanaf 4 februari via de ClubLounge worden geraadpleegt.

Omdat dit nieuwe systeem is onderworpen aan de nieuwste wettelijke voorschriften voor gegevensbescherming en beveiligingseisen, is het helaas niet mogelijk om het nieuwe systeem te gebruiken zonder persoonlijke registratie en gebruikersregistratie.

Via het menu-item “Parts Information” / “Teileinformation” in het ClubLounge menu kunnen leden van de bij de MBAC aangesloten clubs een gebruikersaccount aanvragen voor de “Parts Information” / “Teileinformation”. Activering van de persoonlijke toegang zal naar verwachting 10 tot 15 werkdagen duren. Leden die zich hebben aangemeld zullen via e-mail op de hoogte gehouden worden over de huidige status van de registratie.

Na een succesvolle registratie is de onderdeleninformatie 24/7 beschikbaar zodat de leden van de bij de MBAC aangesloten clubs hun reparatie- en restauratie werkzaamheden te allen tijde kunnen voortzetten.

Het beschreven proces garandeert dat aan alle systeem-eisen voor toegang tot het nieuwe systeem wordt voldaan en is de enige mogelijkheid om deze service voor clubleden beschikbaar te maken.

Uw Mercedes-Benz Classic Club Management