Sterklasse Bulletin 17

Eén van de leden reed in zowel een opgewaardeerd instapmodel als het topmodel van de R129 rond.
Zijn ervaringen zijn opgetekend in het artikel ‘Tien jaar R129, tien jaar koningsklasse’.
In Barometer 2 wordt ingegaan op de ontwikkelingen van de marktprijzen van klassiekers en youngtimers.
Kundenwunsch betreft de beschrijving van een 450 SEL 6.9-uitvoering welke is voorzien van een aantal bijzondere opties. Arjen heeft Berlijn Motorworld Classics 2016 bezocht en doet verslag van dit nog jonge festival. Het laatste clubevenement van het jaar betrof een toerrit samen met de BMW 7-serie club waarvan verslag wordt gedaan. Verder zijn er de terugkomende rubrieken zoals Uit de ‘Media’, ‘Vreemdgaan’, een ‘Boekrecensie’ en in ‘Tijd voor toen’ een folder van de W126. In sterretjes 1:43 modelauto’s is aandacht voor bijzondere modellen zoals de W116 stationwagen (Crayford) en de 126 coupé (SEC) in Koenig, BB en SGS uitvoering. Kortom, weer een gevarieerd nummer als afsluiting van 2016.

Sterklasse Bulletin december 2016

Leden van de S-klasse club ontvangen het magazine 3x per jaar.