Korting bij Classic Partners

Gecertificeerd onderhoud voor(semi-) klassieke Mercedes-Benz modellen

Mercedes-Benz Classic Partner is een internationaal begrip dat ook zijn weg naar Nederland heeft gevonden. Een vestiging van een officieel Mercedes-Benz dealerbedrijf of Servicepartner wat als Mercedes-Benz Classic Partner wordt erkend, kenmerkt zich door enthousiasme, puur vakmanschap, voldoende gereedschap en documentatie . Mercedes-Benz Classic Partners werken volgens de richtlijnen van Mercedes-Benz en hebben bovendien toegang tot het meest uitgebreide arsenaal aan originele onderdelen die bij Mercedes-Benz nog voor veel van de klassiekers leverbaar zijn. Deze combinatie is dé manier om een (semi-) klassieke Mercedes-Benz in topconditie te houden.

Het predicaat Mercedes-Benz Classic Partner wordt in Nederland exclusief verleend door de Stichting Mercedes-Benz Automobiel Clubs (Stichting MBAC).

Uw Classic Partner

Onder het menu Classic Partners vindt u een overzicht van alle Nederlandse Classic Partners.

Korting

Leden van de aangesloten clubs kunnen bij de Mercedes-Benz Classic Partners in Nederland op vertoon van hun ClubCard korting krijgen op onderdelen en het werkplaatstarief. Kortingspercentages en condities worden door de Classic Partners zelf vastgesteld. Neemt u contact op met de Classic Partner van uw keuze om te informeren naar het kortingspercentage en condities die gehanteerd worden voor houders van een Mercedes-Benz ClubCard.