MBAC Nieuwjaarsreceptie 2017

Op zaterdagmiddag 28 januari 2017 was Mercedes-Benz Nederland in Utrecht onze gastheer tijdens de nieuwjaarsreceptie die we voor de aangesloten clubs georganiseerd hebben. Na de ontvangst met koffie of thee werden de leden doorverwezen naar de stand van hun eigen club.

Bestuursleden en leden van alle 7 aangesloten clubs waren aanwezig. Iedere club kreeg de gelegenheid om een auto binnen te plaatsen zodat hiermee het clubgebied duidelijk werd aangegeven voor de clubleden. Tegen 15.00 uur werden de leden onthaald op een glas champagne en Louis van Vliet, voorzitter van de MBAC, bracht een toost uit op het nieuwe clubjaar. Daarna kreeg Huub Dubbelman, Manager Corporate Communications van Mercedes-Benz Nederland het woord. Hij vertelde het een en ander over de toekomst van MBNL en de veranderingen die het bedrijf te wachten staan.

Om ca. 15.30 uur hield Wout Benning een lezing over de toekomst van onze klassiekers. Ook nieuwe regelingen met betrekking tot autobrandstof kwamen aan de orde.

Op de bijeenkomst mochten we zo’n 280 bezoekers ontvangen. De muzikale omlijsting van de band “What’s in a name” zorgde voor een ongedwongen sfeer. Zoals we van de bestuursleden van de aangesloten clubs hoorden is dit initiatief zeker voor herhaling vatbaar.

Bestuur MBAC

Met dank aan Marij Dankers, Arie van Reeden en Patrick Bauland voor de foto’s.