Gezocht: Kandidaten voor “Als auto’s spreken konden”

Zes maal per jaar wordt het magazine ‘SL Mercedes Revue’ uitgegeven met daarin o.a. 6 pagina’s Clubnieuws verzorgd door de MBAC. Aanstaande club-activiteiten worden gepubliceerd onder de noemer ‘Passie in Petto’ en er wordt verslag gedaan van club evenementen en andere wetenswaardigheden over de MBAC en de aangesloten Clubs.

Voor een nieuwe serie artikelen over de auto’s van clubleden van aangesloten clubs onder de noemer ‘Als auto’s spreken konden ……..’ zoekt de MBAC enthousiaste clubleden die graag het verhaal van hun auto willen vertellen. Dus hoe is men aan de auto gekomen, wat was de reden om juist deze auto aan te schaffen, wat zijn de club activiteiten waaraan wordt meegedaan en al het andere wat leuk en interessant is voor de lezers van SL Mercedes Revue.

Bent u lid van één van de aangesloten clubs en vindt u het leuk dat uw auto en uw  verhaal in SL Mercedes Revue wordt gepubliceerd? Stuur dan uw verhaal in uw eigen woorden met maximaal 5 foto’s in hoge resolutie naar clubs@mbac.nl t.a.v. Micky Aarts met als onderwerp “Als auto’s spreken konden” . Vergeet niet uw contactgegevens en clubcard nummer (3 letters en 6 cijfers op de achterzijde van uw clubcard) te vermelden.

Indien uw verhaal geselecteerd wordt voor publicatie zal er een afspraak gemaakt worden voor een interview en fotosessie. De MBAC behoudt zich het recht voor om inzendingen zonder opgaaf van reden te weigeren.

Mercedes SL Revue is los te koop in de winkel maar leden van aangesloten clubs kunnen zich met bijna 25% korting via de MBAC abonneren. Klik hier voor meer informatie.