MB C-Klasse Club Nederland is uit de startblokken!

Begin 2018 is de MB C-Klasse Club Nederland opgericht. Op dat moment moest er echter nog enorm veel worden geregeld voordat de club leden kon gaan inschrijven. Zo werd de instemming voor de oprichting van de nieuwe club verkregen van de Mercedes-Benz fabriek in Duitsland en werd een samenwerkingsovereenkomst met de MBAC afgesloten. Daardoor is de MB C-Klasse Club Nederland de enige type-club in Nederland voor eigenaren van een W201 of C-Klasse model waarvan de leden kunnen profiteren van de officiële erkenning van de MBAC door de Mercedes-Benz fabriek. Nadat dit allemaal was geregeld werd een club-website ingericht die onlangs live is gegaan. Nieuwe leden kunnen zich nu via deze website aanmelden.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie ontvangen? Klik dan snel op: www.mbccn.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.